Startpagina‎ > ‎

Jouw schelp verdient een kistje

Op zondag 21 mei van 10.00u tot 11.30u is er in de bblthk een workshop voor kinderen, gebaseerd op het boek “Deze schelp verdient een kistje” van Annie van Gansewinkel.

Alle kinderen vanaf acht jaar die van verhalen en van knutselen houden, zijn van harte welkom! Annie van Gansewinkel leest voor uit haar boek. De kinderen mogen een schelp uitkiezen en gaan dan aan de slag om zelf een kort gedicht te schrijven. Daarna versieren ze een kistje om er hun schelp en hun gedicht in op te bergen. Uiteraard mogen ze

aan elkaar laten zien en horen wat ze gecreëerd hebben. Later thuis kunnen de kinderen hun dierbare herinneringen bewaren in dit uniek en persoonlijk herinneringskistje.

De kinderen worden tijdens deze workshop begeleid door Annie van Gansewinkel, specialist in schrijven, Mechteld Lureman, specialist in knutselen, en Petra Sips, specialist in herinneringen. Ouders die dat willen, kunnen ondertussen een kopje koffie of thee drinken aan de leestafel. De toegang is gratis. Neem ook eens een kijkje op www.annievangansewinkel.nl, www.kinderkookatelier.nu, en www.bblthk.nl.