Startpagina‎ > ‎

Uitstap AfterlifeOp zondag 10 juni organiseert De Plek een bezoek aan de inspirerende tentoonstelling Afterlife - kunst over de eindbestemming in en rond het museum Tot Zover in Amsterdam, met een rondleiding door de directeur van het museum.

Veertien kunstenaars geven hun visie over de dood en het hiernamaals. In Museum Tot Zover en op begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam speelt onconventionele kunst met onze nieuwsgierigheid over wat er kan zijn na het levenseinde. Afterlife is de eerste kunsttentoonstelling op een begraafplaats. De paradijselijke schoonheid van De Nieuwe Ooster zet alle zintuigen op scherp, een perfecte toestand om op geestelijke excursie te gaan.

Op zondag 10 juni zal Guus Sluiter, de directeur van het museum Tot Zover ons rondleiden en gepassioneerd vertellen over de kunstwerken in het museum en op de begraafplaats. Daarna genieten we van een heerlijke lunch ter plaatse. Na de lunch kan ieder op eigen tempo de begraafplaats verder ontdekken of de stad intrekken voor een middagje Amsterdam. 

We spreken af op 10 juni om 10.30u in Café Roosenburg, in hetzelfde gebouw als museum Tot Zover in Amsterdam. Indien gewenst, kunnen we samen reizen. Om 11u start de rondleiding en rond 12.30u wordt de lunch geserveerd. Kosten: 30 euro per persoon. Daarbij zijn inbegrepen: toegang tot het museum, rondleiding, lunch, koffie en thee. Schrijf je tijdig in, in ieder geval vóór 3 juni. Voor inschrijvingen en informatie, mail naar petra.sips@de-plek.net of bel (+31) 6 50627540.