Visie‎ > ‎

Wie ben ik?

Mijn verhaal doet er eigenlijk niet toe, want het gaat om jou. Maar ik begrijp wel dat je graag wil weten met wie je te maken krijgt als je naar De Plek toe stapt. Daarom vertel ik wat over mezelf.


Het leven fascineert mij. Ik ben nieuwsgierig naar de verhalen achter de verhalen. Van kindsbeen af sta ik open in het leven en zoek ik verbinding en harmonie. Ik hou van de natuur, van kunst, van mensen. Sinds mijn 18e heb ik een relatie met Art en wij hebben twee kinderen, een jongen en een meisje. Familie is belangrijk voor mij.

Toen ik 15 jaar was, overleed plotseling mijn moeder. Zij was toen zelf 46 jaar. Dit verlies heeft diepe indruk gemaakt op mij. Mijn interesse in leven en dood werd er alleen maar groter door. Dat weerspiegelde zich ook in mijn studiekeuze: ik heb de diploma's behaald van master in de psychologie, master in familiale en seksuologische wetenschappen en de academische lerarenopleiding. Daarna heb ik een tijd gewerkt als onderzoeker en voorlichter, in de thema's gender, fair trade, ontwikkelingssamenwerking en duurzaamheid.

Toen ik in 2009 vanuit België naar Nederland verhuisde, moest ik op vele vlakken opnieuw beginnen. Weer moest ik door een rouwproces. Ik besloot om één van die oude dromen op te poetsen die nog ergens in mijn achterhoofd lagen te verstoffen. En zo begon ik met De Plek.

Een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, met alles wat er is en niet is. Een plek waar heel gewoon aandacht is voor het gemis dat je meedraagt.